In de wereld van vervoer beweegt Tran-Sport sinds 2003 als jong en dynamische, logistieke dienstverlener. In de ogen van Tran-Sport is een flexibele houding en een klantvriendelijke benadering onmisbaar in de relatie met zowel de opdrachtgever als met de geadresseerde. 

Dagelijks staan wij voor u klaar met onze bestelbussen en bestelauto’s om u van dienst te zijn. Van document tot pallet, bestemd voor binnen- en buitenland.

Wij zijn in de transportwereld van alle markten thuis, zoals;

 • Spoed – Koerier
 • Luchtvracht
 • Vaste, dagelijkse routes
 • Distributie van kleine en grote partijen zendingen

Eigenlijk is alles mogelijk als u zich op tijd meldt! 

 • U heeft wat te vervoeren? Wij zoeken voor u naar een passende oplossing!
 • Onze service gaat verder dan van deur tot deur. Heeft u een zending voor een specifiek persoon? Wij leveren dit persoonlijk af.
 • Onze tarieven zijn scherp en duidelijk! Achteraf geen rare toeslagen, zoals brandstoftoeslag, filetoeslag etc.

Uw opdracht is onze zorg. Met ons team van mensen willen wij de uitdaging aangaan uw doelstellingen te realiseren, zodat u verder kunt gaan met wat u werkelijk bezighoudt.

Tran-Sport beschikt over professionele koeriers. U belt voor een opdracht; de koerier gaat voor u op pad. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid, representatief, hebben een goede stratenkennis en denken met u mee. Vanzelfsprekend zijn wij altijd bereid om uw zending iets verder af te leveren dan op de drempel van de voordeur. U kunt te allen tijde op de hoogte gehouden worden waar uw zending zich op dat moment bevindt. Ook zorgen wij bij aflevering altijd voor een ondertekende vrachtbrief met een naam in blokletters, zodat u altijd na kunt gaan wie uw zending in ontvangst heeft genomen.

Tevens is het mogelijk de koerier specifieke instructies mee te geven, met betrekking tot degene bij wie uw zending wordt aangeboden, de te volgen route en/of tijdstip van ophalen en/of afleveren.

Voor directe informatie over een spoedzending en/of over tarieven, bel:

T (0182) 34 36 18

Voor vaste ritten, distributiewerk etc., mail ons voor een speciaal tarief: info@transportbv.nl

WIJ WERKEN O.A. VOOR

CONTACT

Adres

Hoogstraat 2-6
2851 BA Haastrecht

E-mail
Website
Telefoon

(0182) 34 36 18

Postbus

Postbus 297
2800 AG  Gouda

Openingstijden

Dagelijks geopend van 8.30 – 17.00 uur

BERICHT STUREN

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  DutchEnglish